Mooiste badkamertegels van 2019

Een mooie badkamer is de wens van veel mensen. Of je nu bezig bent met het uitzoeken van een gloednieuwe badkamer of je oude badkamer aan het verbouwen bent, het komt allemaal neer op de perfecte basis: mooie badkamertegels. Maar wat zijn de trends van dit jaar?

Er zijn een aantal soorten tegels die we vaak gaan terugzien dit jaar, namelijk: natuursteen, gepolijste tegels, keramische tegels, steenstrips en tegels met een hout-, of beton look. 

Natuursteen

Wil je een vloer van vloertegels leggen in huis met een landelijke maar ook moderne uitstraling? Kies dan voor natuursteen tegels. De badkamer vervult tegenwoordig steeds meer een belangrijke rol als ontspanningsruimte in huis en de eisen die aan de inrichting worden gesteld zijn hierdoor veranderd. Een vloer of wand van natuursteen geeft de badkamer direct een luxe gevoel. Maar het is ook praktisch: het materiaal is waterbestendig, gemakkelijk schoon te houden en vooral duurzaam.

Gepolijste tegels

Door het polijsten met behulp van stenen van siliciumcarbide krijg je een glanzend oppervlak. Er zijn gepolijst porselein-aardewerk-tegels en gepolijst natuurlijke stenen tegels (uit kwarts). Houd in gedachten dat gepolijste tegels noodzakelijkerwijs vooraf geïmpregneerd moeten worden met het juiste tegel impregneermiddel!

Keramische tegels

Doordat de productie van keramische vloertegels een industrieel proces is, kan de productie sterk gecontroleerd worden op gebied van hardheid, krasbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en maatvastheid. Bovendien kunnen op keramische vloertegels elke print aangebracht worden, zodat je perfecte imitaties van natuursteen bekomt.

Steenstrips

Steenstrips zijn terug van weggeweest. Een muur met steenstrips is een nieuwe trend. Steenstrips zijn een echte blikvanger in je interieur en daarom is het vaak voldoende om een muurtje hiermee te bekleden. Steenstrips zijn een soort tegels die je als puzzelstukken kunt aanbrengen op de wand. De meeste steenstrips hebben een grove, onregelmatige structuur. Steenstrips zijn er in verschillende patronen en in verschillende kleuren/dessins.

Lees tip:  Het belang van een goede boiler

Tegels met houtlook

Houtlook tegels hebben de afgelopen 10 jaar echt de markt gedomineerd en zijn er in ontelbare varianten te krijgen. Van kersen, antraciet, grijs, eiken, steigerhout iedere variant van parket is nagemaakt naar een tegel. Ook niet gek, nieuwbouw woningen worden bijna allemaal opgeleverd met vloerverwarming en mensen willen nog steeds een gevoel van hout op de vloer. Keramisch parket is voor hun de ideale oplossing.

Tegels met betonlook

Betonlook tegels zijn de ideale oplossing voor als je van de look van beton houdt, maar geen betonnen vloer kunt storten. Betonlook tegels lijken namelijk van echt cement of beton te zijn gemaakt en je kunt gewoon genieten van alle gemakken van keramische tegels! Iets voor jou? 

TegelcentrumSiddeburen.nl

Bedrijfsgegevens

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
T 0598 – 43 03 13
info@tegelcentrumsiddeburen.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00 
Dinsdag 09:00 – 18:00 
Woensdag 09:00 – 18:00 
Donderdag 09:00 – 18:00 
Vrijdag 09:00 – 21:00 
Zaterdag 09:00 – 17:00 
Zondag Gesloten

Laatste nieuwe berichten
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.