Bruisballen voor in bad, is dat wat?

Een bruisbal is een gekleurde bal met verschillende kleuren en geuren die je in bad kunt doen en daarna begint te bruisen. Bruisballen worden ook wel bad bommen of een bath bomb genoemd. De geuren en kleuren van deze bal zijn heerlijk ontspannen. Wat te denken van Lavendel, munt, sinaasappel, rozen of oosterse geuren, heerlijk toch? Naast de geur bruist de bal ook in het water.

Na een dag werken of intensief sporten of een intensief uitstapje is het heerlijk thuiskomen door het bad even lekker vol te laten lopen op zoek naar ontspanning en een heerlijk gevoel van luxe. Het gevoel wat je van de bruisbal krijgt is goed tegen stress en een gehaast en opgejaagd gevoel. Na het ontspannen kun je er weer helemaal fris tegenaan!

Je kunt de bruisballen loskopen maar ook bruisballen kopen als set wat leuk is om cadeau te doen of als je helemaal gek bent van de heerlijke bad bommen. Als je geen bad hebt voor je bruisballen dan heb je ook shower bombs, een bruistablet die je speciaal onder de douche kunt gebruiken met een geurexplosie.

Heerlijke geuren in de badkamer met wasparfum

Om de badkamer van een lekker frisse geur te voorzien kun je ook eens kijken naar een wasgeurtje voor je wasgoed. In plaats van wasverzachter kun je een wasparfum geur die je ook in verschillende geuren kunt kopen toevoegen aan de was. Wasparfum is extra sterk en blijft lang geuren. Zo heb je heerlijk geurende was.

Wil je wasparfum kopen maar heb je nog geen idee welke geur? Je kunt dan het beste eerst een proefpakket kopen zodat je eenvoudig kennis kunt maken met alle verschillende geuren zodat je later een grotere verpakking kunt kopen van een specifieke geur.

Lees tip:  6 interessante feiten over badkamerventilatoren

Zowel de bruisballen als de wasparfum zijn als set met verschillende geuren te koop. Dit is ook erg leuk om cadeau te geven voor sinterklaas, kerst, valentijnsdag, verjaardag of gewoon zo maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *