Wat is de luxe van een kast op maat?

Een kast op maat laten ontwerpen is een enorme luxe. De kast is precies zo groot als je hem hebben wil en je kan zelf de indeling van de kast bepalen. Dit zijn slechts een paar voordelen van een kast op maat. Denk jij erover om een kast op maat te laten ontwerpen? Lees in dit blog over de luxe van een kast op maat.

Een unieke kast

Als je je eigen kast laat ontwerpen ben je er zeker van dat je een uniek resultaat krijgt. Het is niet een standaard model van de Ikea, maar jouw uniek ontworpen kast. Zo geef je door het ontwerpen van je eigen kast je eigen draai aan je interieur.

De perfecte afmetingen

Als je een kast uitzoekt voor in je slaapkamer, eetkamer of woonkamer is het altijd belangrijk om een kast te kiezen die goed past. Het kan zo maar net zijn dat de kast uit de winkel die je het mooiste vindt niet past op de plek waar je hem hebben wil. Dit probleem heb je niet als je je eigen kast laat ontwerpen. Als je je eigen kast laat ontwerpen kan je zelf de afmetingen uitkiezen en zo ben je er zeker van dat de kast precies past.

Je ideale ontwerp

Je kan je kast precies zo laten ontwerpen als jij dat wil. Zo kan je de ideale indeling bepalen. Ook kan je kiezen voor de kastdeuren die je het liefste wil hebben. Ontwerp je de kast voor een kleinere ruimte, dan kan je kiezen voor handige schuifdeuren. Wil je je kast extra lang maken omdat je een lange muur hebt of juist extra kort omdat je te maken hebt met een laag plafond? Als je je eigen kast laat ontwerpen kan dit allemaal. Het is handig om voordat je je ideale kast laat ontwerpen te bepalen in wat voor soort stijl je de kast wil hebben en waar je de kast precies voor wil gebruiken. Op basis daarvan kan jouw ideale kast worden ontworpen.

Lees tip:  Loodgieters in Alkmaar

Kies voor leuke extra’s

Als je een kast op maat laat ontwerpen kan je kiezen voor allerlei leuke extra’s. Denk hierbij aan mooie verlichting in de kast of een grote spiegel in de deur van de kast. Of misschien wil je een klein deel van je kast gebruiken om je sierraden te bewaren. Als je je eigen kast laat ontwerpen is het volledig jouw keuze hoe de kast eruit komt te zien!

Bron: Woningvoordeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *