Wat heb je nodig bij badkamer renovatie?

Heb jij je stoute schoenen aangetrokken en ben jij klaar om je badkamer een upgrade te geven? Wij zetten even op een rij waar je rekening mee moet houden. Het kan namelijk erg veel zijn waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar geen zorgen daar zijn we voor (bron: engie.nl)

Hoe ga je het doen?

Eerst is het belangrijk om de beslissing te maken of je écht je stoute schoenen gaat aantrekken en de hammer zelf in handen neemt of dat je het deels uit handen geeft- aan jou de keus! Ga je het zelf doen, dat is een heel pakkie-an maar kan zeker de nodige herinneringen opleveren. Ga aan de slag met bouwplannen, wat wil je precies doen, in welke volgorde moet ik dit doen en schroom vooral niet om advies te vragen in bouwwinkels. Ze zijn er om je te helpen, het is dus zeker niet onmogelijk. Stel je gaat het wel uitbesteden, wat je natuurlijk zelf tijd en frustratie zal besparen, dan is het cruciaal om verschillende bedrijven na te gaan. Afhankelijk van je budget, het tijdsframe waarin je de klus wil klaren en wat je precies wil laten kun je een aannemer uitkiezen.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Voor je aan iets begint is het handig om voor jezelf een budget op te stellen op basis van hoeveel je te besteden hebt, houd rekening met een foutmarge. Als je de klus zelf gaat klaren, kijk dan vooral eens online op social media en dergelijken, er zijn veel handige DIY pagina’s die alle tips and tricks met je delen- zo ook om kosten te besparen. Wanneer je een aannemer het wil laten klaren kan je het best meerdere quotas aanvragen, die zullen in prijs verschillen en dan is het aan jou om te onderhandelen. Laat je ook niet alleen leiden door prijs want dit gaat gepaard met kwaliteit dus maak doorgedachte overwegingen! En ten laatste, wanneer je aan het renoveren bent is het aanvragen van gas water licht een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *