Haal het maximale uit je badkamer

Woon je in de stad of is je badkamer gewoon niet de grootste ruimte? Je badkamer is waar je wil kunnen ontspannen, je lekker kan optutten en even in jezelf kan keren- als de grootte van je badkamer dan tegenvalt kan dit een domper zijn. Wees niet getreurd, je kan op meerdere manieren hier alsnog alles uithalen en elke vierkante meter benutten voor optimaal genot. Wij helpen je in deze blog op weg. (bron: massamarkt.nl)

Wat heb ik?

Vaak zijn we snel geneigd om nieuwe dingen te kopen in de hoop dat die alles oplossen, maar als je over een kleine ruimte beschik is meer dingen er in plaatsen niet altijd de oplossing. Kijk daarom eerst naar wat je al hebt! Heb jij een badrand of heb je een muur waar je wat planken op kan vast timmeren? Doe dat dan! Hierdoor kan je, afhankelijk van het mogelijke gewicht, al heel wat spullen/accessoires kwijt. Wist je dat spiegels ook meer ruimte creëren? Maak hier gebruik van en hang waar past een spiegel op. Hang vooral ook een kapstok over je deur, dan kan je daar badjassen oid. kwijt.

Wat is de moeite waard om aan te schaffen?

Als je een kale badkamer hebt of net verhuisd bent dan zijn er ook wat essentiële dingen die je kan kopen die ook in functie niet ontbreken. Denk aan een droogrek die ook over de deur kan, zo bespaar je loopruimte en kan je was lekker drogen tegelijkertijd. Een mooie mand voor je wc rollen is geen overbodige luxe, of een (hoek)kastje in de douche voor je haar verzorgingspullen. In die hoek sta je immers toch niet. Heb je (nog) geen badkamer kast en plek boven je wastafel? Kies voor een badkamer kast die je aan de muur kan monteren, ook zo bespaar je weer loopruimte en maak je toch effectief gebruik van ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *