Op zoek naar een lichtkoepel, maar weet je niet welke? Neem een kijkje tussen de lichtkoepel Superdeals en de andere categorieën van Lichtkoepeltje!

Zou jij een lichtkoepel willen hebben voor je woning? Dan is het zeker de moeite waard een kijkje te nemen bij Lichtkoepeltje. Lichtkoepeltje is namelijk dé lichtkoepelspecialist van Nederland! Dit zijn ze niet zomaar. Lichtkoepeltje biedt een hoop soorten lichtkoepels aan op hun website. Alle lichtkoepels komen met vele opties zodat jij de ideale lichtkoepel voor jouw woonruimte kan samenstellen. Al deze verschillende lichtkoepels zijn ingedeeld in categorieën. Lichtkoepeltje biedt Lichtkoepels Basic aan, Lichtkoepels Excellent en Lichtkoepels HR++. Ze hebben standaard de laagste prijsgarantie, wat ze doet behoren tot de top van de lichtkoepels en dakramen bedrijven. Naast deze constante scherpe prijzen hebben ze regelmatig aanbiedingen lopen. Deze staan op de website aangegeven bij de lichtkoepel Superdeal. Ben jij benieuwd wat Lichtkoepeltje jou kan bieden? Lees dan zeker verder!

Er is bewezen dat lichtkoepels tot wel 50% meer licht binnenlaten dan ramen in huis. Dit maakt een lichtkoepel zeker de moeite waard om aan te schaffen. Maar welke moet je nou hebben? Lichtkoepeltje heeft een heel breed assortiment aan lichtkoepels. Ze bieden diverse modellen aan. Bij elk model is er de keuze uit welk materiaal je wilt, welk dakopstand, daktoetreding, ventilatie en meer. Enorme diversiteit dus. Doordat er zo’n brede keus is uit modellen en personalisatie mogelijk is hebben ze altijd wel een dakraam aangeboden die precies past bij jouw persoonlijke stijl. Nou kunnen lichtkoepels best wel prijzig zijn. Daarom biedt Lichtkoepeltje koepels aan in verschillende prijscategorieën. Mocht je nou een kleiner budget hebben, maar wil je toch een koepel aanschaffen, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken tussen de lopende aanbiedingen van Lichtkoepeltje.nl. Momenteel hebben ze 6 lichtkoepel Superdeals. Over deze deals hieronder meer.

Lees tip:  Tegels met een print erop

Modellen die staan in de Superdeals

Zoals eerder gezegd heeft Lichtkoepeltje momenteel 6 modellen in de aanbieding. Het eerste model is de Excellent Lichtkoepel zonder dakopstand (type SK -3mm dik). Wat is het voordeel van dit SK model? Op dit model zit standaard 10 jaar garantie. Daarnaast zit er een voorgemonteerde afdichtingsband op zodat de lichtkoepel niet lekt. Er zit een inbraakvertragende klipdop op. Daarnaast is er door de schaaldikte van 3mm meer sterkte en betere isolatie. Het tweede model als lichtkoepel Superdeal is de Lichtkoepel enkelwandig. Naast het enkelwandige model is het dubbelwandige, driewandige- en vierwandige model ook in de aanbieding! Het laatste model in de lichtkoepel Superdeals van Lichtkoepeltje is de Lichtkoepel met dakopstand. Al deze modellen zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Wat zijn nou eigenlijk ‘de beste’ lichtkoepels?

Alle lichtkoepels van Lichtkoepeltje zijn van hoge kwaliteit en allemaal voor een scherpe prijs. Echter is er toch een top 3 samengesteld. Deze bestaat uit 3 lichtkoepels ieder met zijn eigen doel op een plat dak.

Op nummer 3 staat de Basic variant van het met Van Boven. Deze wordt vooral gebruikt in ruimtes die niet verwarmd worden. Deze variant is geheel samen te stellen naar persoonlijke smaak. Deze variant is geschikt voor een overkapping, renovatiedak of licht geïsoleerd dak. Deze koepel wordt voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Op nummer 2 staat de Excellent SK Lichtkoepel. Deze is geschikt voor een platdak waar isolatie een grote rol speelt. Ook deze is zo samen te stellen dat alles naar wens is. Bij aanschaf van deze lichtkoepel (ISO++ of 4/5 wandige) heb je garantie op jarenlang plezier en 10 jaar fabrieksgarantie.

Lees tip:  Je eigen badkamermeubel in elkaar zetten

Bovenaan de top 3 staat de Fakro Lichtkoepel net HR++ glas. Deze lichtkoepel heeft als enige model het politie keurmerk gekregen. Samen met de slagvaste polycarbonaat schaal zijn deze het beste geschikt op het platte dak. Het bevat een inbraakveilige bevestigingssysteem waardoor inbrekers op geen enkele manier binnen kunnen komen. Deze koepel wordt standard afgeleverd met een PVC dakopstand. Deze is eenvoudig waterdicht te maken en te monteren.

Heb jij interesse in lichtkoepels? Neem dan de moeite en de tijd om te kijken op lichtkoepeltje.nl. Misschien is een model uit de lichtkoepel Superdeals wel iets voor jou! Alle andere modellen zijn uiteraard minstens net zo veel de moeite waard om te bekijken. Deze lichtkoepelspecialist heeft gegarandeerd een model die past binnen jouw budget en bij jouw persoonlijke smaak


Bedrijfsinformatie

Lichtkoepeltje.nl
HEUVELING DAKBEDEKKING
KVK 09069687 
BTW NL 807250934.B01

026 – 323 29 18
Conradweg 10, 6827 BZ Arnhem


Lichtkoepeltje.nl op Twitter


Laatste nieuwe berichten
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.