Deurbeslag kopen: deze wereld gaat voor je open

Deurbeslag kopen: het klinkt als een recept voor het bakken van een vreemd soort taart, maar niets is minder waar. Deurbeslag is namelijk een verzamelnaam. Hieronder valt alles dat rond, bij en in de deur hangt. Je moet denken aan deurklinken, maar ook aan deurbellen, sloten en zelfs de scharnieren. Het deurbeslag houdt de deur op zijn plek en geeft hem zijn gebruiksgemak. Deurbeslag kopen bij een expert als De Oude Deurklink betekent beslag kopen dat variant van WC slot tot retro deurklink. Alle producten zijn eigen merkproducten, steevast van hoge kwaliteit. Zo heeft het deurbeslag een solide basis van messing. Dit zie je aan de buitenkant niet, maar je voelt het wel. Messing ligt heerlijk stevig in de hand. Het is ideaal materiaal voor een deurklink en veel makkelijk te hanteren dan een licht metaal als aluminium. 

De mogelijkheden van deurbeslag kopen 

Deurbeslag is een erg brede term. Hiermee worden deurklinken bedoeld, maar ook sloten, evenals scharnieren en deurstopper. Je kunt uit deurbeslag met verschillende afwerkingen kiezen. Nikkel is een veelgebruikt materiaal voor zowel glanzend als matte afwerking. Mat nikkel is zorgvuldig geborsteld. Ook kun je kiezen voor zakelijk zwart in de vorm van poedercoating. Deurbeslag kopen bij deze expert betekent materiaal in huis halen dat rechtstreeks van het bedrijf afkomstig is: het wordt hier gemaakt, niet eerst van elders geïmporteerd. Hierdoor weet zeker dat het deurbeslag van hoge kwaliteit is en scherp is geprijsd. 

Hoe wordt deurbeslag toegepast? 

Deurbeslag kent tal van verschillende toepassingen. Je kunt onder meer deurbeslag kopen dat de deur en de ruimte als geheel van sfeer voorziet. Dit is veelal sierlijk en stijlvol beslag. Mocht je een vraag hebben over het deurbeslag? Of speciale wensen in kaart willen brengen? Dan ben je uiteraard van harte welkom om contact op te nemen. Je kunt bellen, mailen, maar tijdens werkuren ook in de vorm van live chat contact opnemen. De expert zal met je meedenken en je een geschikte oplossing bieden. Deurbeslag kent immers oneindige toepassingen. 

Lees tip:  Een draagmuur verwijderen, is het mogelijk of niet?

Zelf ontwikkelen en aanbieden 

Retro deurbeslag kopen en ontwikkelen is best een uitdaging. Kies je voor bovenstaande expert, dan ben je ervan verzekerd dat de producten vanuit een eigen selectie mallen geproduceerd wordt. Het productieproces is grotendeels ambachtelijk. Om de jaren ’30 stijl zo goed mogelijk tot leven te kunnen wekken, komt veel aandacht en precisie kijken. 

Wil je het goed doen, doe het dan zelf 

Het klinkt misschien als een cliché, maar op basis van dit principe is het bovenstaande bedrijf tot stand gekomen. De eigenaar ging op zoek naar fraaie deurklinken voor zijn jaren ’30 woning, maar kon ze online nergens vinden: dus besloot hij ze zelf te maken. Nu kun ook jij van prachtige producten genieten die ideaal aansluiten bij de jaren ’30 woning. Vanwege de hoge kwaliteit en het tijdloze design is het deurbeslag niet alleen in een woning uit de jaren ’30 te gebruiken, maar ook in andere oude woningen en zelfs in modernere huishouden. Over smaak valt niet te twisten, maar wel over kwaliteit: kies voor deurbeslag kopen bij De Oude Deurklink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *