Welke led lampen zijn geschikt voor de badkamer?

Led lampen kun je wel overal in huis plaatsen. Ze zijn geschikt voor elke ruimte omdat je moeiteloos de intensiteit van elk lamp kunt bepalen, zolang ze dimmers hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat elk plek in huis de juiste verlichting krijgt. Ook in je badkamer kun je Led lampen plaatsen, maar je gaat daar wel op een paar dingen moten letten voordat je een keuze maakt.

Je kunt niet met zekerheid zeggen dat je je lampen nooit per ongeluk nat zult maken. Het is dus nodig om een waterdichte lamp te kopen en in je badkamer te plaatsen. Een lamp met een IP normering van 68 is volledig waterdicht en mag dus wel in een badkamer geplaatst worden. IP44 is spatwaterdicht en kan dus ook geplaatst worden. Zolang het niet ergens geplaatst wordt waar het vaker nat kan worden, bijvoorbeeld boven een douche.

Verder zien we dat laagspanningsverlichting ideaal is voor de badkamer. Met laagspanningsverlichting wordt 12V, 24V of 10-30V led lampen bedoeld. 230V lampen led lampen zijn minder geschikt, tenzij je ze in een waterdichte armatuur plaatst.

Als we naar soorten lampen kijken dan zien we dat inbouwspots, losse MR16 spots en led strips ideaal zijn voor de badkamer en natte omgevingen. En we weten allemaal waar je ongeveer verlichting kunt plaatsen. Bijvoorbeeld in de douche, boven je toilet, vlak boven badkamermeubilair, enz.

Een uitgebreid aanbod van Led verlichting

Als je weet welk soort lamp je wilt kopen, is het tijd om te gaan shoppen. Het is fijn om een webwinkel te vinden die een grote aanbod heeft zodat je genoeg hebt om van uit te kiezen en je niet diverse webwinkels hoeft te bezoeken. Letsleds.nl heeft niet alleen een grote collectie Led lampen voor de badkamer aan te bieden, maar geeft je ook verder advies. Ze geven precies aan welke lampen ideaal zijn voor de badkamer zodat je niet ernaar hoeft te zoeken.

Lees tip:  Mijn badkamer verzekeren, hoe werkt dat?

Ze geven je verschillende betaalmogelijkheden (waaronder Afterpay) en kunnen je items de volgende dag helemaal aan huis leveren. Heb je meerdere lampen nodig? Vraag dan naar een offerte.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.