Toilet sluitingen en rozetten

Behalve hang- en sluitsystemen, beveiligingscamera’s en deurbeslagen heeft Deurbeslag-expert.nl ook nog diverse sluitingen voor de verschillende kamers in huis. Ze hebben dus ook sluitingen en rozetten voor toiletten in voorraad.

Je slaapkamers kunnen gemakkelijk met een sleutel worden gesloten zodat je mensen tegenhoudt om een kamer binnen te gaan, maar een toilet is een heel ander verhaal. Wanneer er verschillende mensen in een huis wonen of op bezoek komen, moet je ervoor zorgen dat ze precies weten wanneer een toilet gebruikt wordt. Dankzij de sluitingen en rozetten kunnen ze de toiletdeur niet openkrijgen.

Een rozet kan gemakkelijk gedraaid worden zodat de toiletdeur niet open te maken is. Sommige van ze komen met een indicatie die aangeeft dat een toilet bezet is zodat je op de hoogte bent en niet aan de deur gaat draaien. Je komt zulke rozetten vaak tegen bij restaurant toiletten en nu kun je ze ook in huis plaatsen.

Deurbeslag-expert.nl heeft diverse soorten sluitingen in voorraad. Ze bestaan uit diverse materialen zoals RVS, nikkel en aluminium en ze zijn ook in kleuren zoals zilver, brons en zwart te krijgen. Je kunt dus datgene kiezen die het beste past bij de rest van je badkamer en interieur.

Verschillende modellen om van uit te kiezen

Het is fijn wanneer je genoeg keuze hebt zodat je eentje kunt uitkiezen die helemaal naar jouw zin is. Bij de deurbeslag webwinkel kun je precies nagaan welke vorm ze hebben, in wat voor stijl ze te krijgen zijn en de diverse finish die ze hebben. Je kunt ook de rest van de webwinkel doornemen om te zien of er andere producten zijn die je in huis zou kunnen gebruiken.

Lees tip:  Een platdakraam elektrisch kan een bijzonder goede keuze zijn

Na het plaatsen van een bestelling kun je je items binnen 2 tot 3 werkdagen verwachten. Als je een bedrijf of restaurant hebt en meerdere items wilt bestellen, dan kun je een offerte aanvragen.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.