lamp

Is de Petite Friture Vertigo lamp iets voor jou?

Als jij een echte design liefhebber bent dan heb je zeker de Petite Friture Vertigo Nova lamp al eens voorbij zien komen. Dit is werkelijk een prachtig design, die in elke ruimte als eyecatcher kan dienen. De Petite Friture Vertigo lamp is weliswaar een wat duurder ontwerp, maar dat zie je er dan ook aan af. Het gebogen ontwerp oogt erg organisch, en dat is misschien wel waarom deze lamp zo populair is. Je ziet namelijk al jaren heel veel organische (en dus natuurlijke) vormen in het interieur terugkomen. Dit zijn hele tijdloze designs die als ze in neutrale kleuren zijn uitgevoerd jarenlang trendy blijven.

Is de Petite Friture Vertigo lamp de prijs waard?

Je had waarschijnlijk al gezien dat de Petite Friture Vertigo lamp meer dan €1000 kost. Dat is even schrikken als je hem voor het eerst voorbij ziet komen. De meeste mensen vinden het dan ook een belachelijke prijs, maar de echte designliefhebber ziet precies waarom hij het geld waard is. Het ontwerp is namelijk zó sterk, en het aantrekkelijke schaduwspel dat hij op de muren creëert verveelt nooit. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je de lamp bekijkt, hij ziet er namelijk altijd interessant en stijlvol uit. Het leuke is dat hij er vanuit elke hoek anders uitziet, dus in feite krijg je meerdere looks in één lamp. Je betaalt er dan wel de hoofdprijs voor, maar daarvoor krijg je een lamp terug die vrijwel niemand heeft (deels omdat niemand hem kan betalen), en een super uniek ontwerp.

Lees tip:  Je huis aankleden doe je met deze muurdecoratie tips!

Een design lamp als eyecatcher in je interieur

Veel mensen vinden het niet nodig om veel geld uit te geven aan de verlichting in hun woning, totdat ze zien hoe mooi design lampen kunnen zijn. De Petite Friture Vertigo hanglamp is een uniek design, enig in zijn soort, en al jarenlang een waar icoon. Als je op slag verliefd werd op deze lamp dan moet je eens een webshop opzoeken waar ze deze verkopen. Als het een lampenwinkel is dan verkopen ze daar namelijk nog veel meer van dit soort unieke lampen, of het nou hanglampen, wandlampjes of een mooie staande lamp betreft. Zo zoek jij op je gemak alle mooie verlichting uit voor in jouw interieur, en kun je kiezen uit alleen de mooiste en meest unieke merken.

LampTwist | Voor lampen met een verhaal.

Een design hanglamp in elke ruimte van je huis

Als je eenmaal in de gaten krijgt hoe groot en bijzonder het aanbod aan design lampen is wil je er waarschijnlijk een in elke ruimte van je huis. Die Petite Friture Vertigo boven je bed bijvoorbeeld, en een ander design exemplaar in de woonkamer en in de keuken. Er bestaan zelfs diverse design lampen die je in de badkamer kunt installeren omdat ze vochtbestendig zijn. Zo tover je dus zelfs deze ruimte om tot iets moois, en geef je je badkamer echt een luxe hoteluitstraling. Heb je interesse in zo’n vochtbestendige lamp of heb je je oog laten vallen op de Petite Friture Vertigo Nova hanglamp? Even googelen, en je hebt zo een webshop gevonden waar ze deze verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *