Houten badkamermeubel

Hoe gebruik je de verschillende houten badkamermeubels?

Een badkamermeubel is essentieel voor het opbergen van allerlei producten zoals handdoeken en schoonheidsproducten in een badkamer. Van goedkope tot exclusieve design badkamermeubels, in dit blog meer over de verschillende soorten.

Een houten badkamermeubel wordt gekozen afhankelijk van de beschikbare ruimte. Maar ook de gewenste opbergruimte en het type badkamer spelen een belangrijke rol bij de uiteindelijke keuze. Laat je een houten badkamermeubel exact op maat en naar persoonlijke wens maken? Of kies je er toch voor om er één of meerdere te kopen via een fysieke of online winkel?

Open badkamermeubel

Open badkamermeubels zonder deur of lade zijn bijzonder geschikt voor producten zoals tandenborstel, kam, haarborstel, enz. die je dagelijks soms zelfs meerdere malen per dag gebruikt. Deze open ruimtes zijn op ooghoogte voor gemakkelijke toegang. Planken en andere open meubelen kunnen worden gevuld met mooie stoffen dozen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn bijzonder praktisch omdat zij afzonderlijk van het meubelstuk kunnen worden gebruikt.

Badkamermeubel met lades

Badkamermeubels met lades nemen iets meer ruimte in de badkamer in beslag. Omdat je qua ruimte niet alleen rekening moet houden met de grootte van de kast maar ook met de laden zodat ze helemaal kunnen worden uitgetrokken. In lades worden over het algemeen grotere accessoires of schoonheids- of verzorgingsproducten bewaard. Denk aan een haardroger of een elektrisch scheerapparaat. De laden zijn meestal verkrijgbaar in breedtes van 80 en 110 cm en kunnen optimaal worden uitgerust met optioneel verkrijgbare tussenschotten. Laat je een houten badkamermeubel op maat maken, kunnen ook de lades exact op maat binnen de beschikbare ruimte worden gemaakt.

Lees tip:  Hoe je zo ontspannen mogelijk kunt badderen

Badkamermeubel onder de wastafel

Onderkasten zijn bijzonder geschikt voor het opbergen van handdoeken, badkamerkleedjes en/of andere schoonheidsproducten. Om extra opslagruimte te bieden, zijn ze niet verder onderverdeeld.

Badkamermeubel met deuren

Badkamermeubels met deuren kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. De hoogte waarop je de kasten plaatst, hangt af van de voorwerpen die je er wilt opbergen. Handdoeken en schoonmaakmiddelen vinden hun plaats verder naar beneden. Terwijl dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals gezichtscrème, op ooghoogte worden bewaard.

Met stevig vastgeschroefde haken of haken met zuignappen kun je lichte en volumineuze producten ophangen die dagelijks worden gebruikt. Zoals watten, make-up verwijderaars, enz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *