Tegels met een print erop

Tegels met een print erop

De laatste tijd zie je ontzettend veel keramische tegels met een print erop. Deze zijn van super goede kwaliteit, en lijken net echt. Ze zijn er in veel verschillende varianten, en allemaal hebben ze hun voordelen. In dit blogje worden ze allemaal opgenoemd. Laat het je inspireren en kies aan de hand van dit lijstje de perfecte tegel voor bij jou in huis.

Tegels met een houtlook

Als eerste hebben we natuurlijk de keramische tegels met een houtlook. Deze zijn het perfecte alternatief voor een houten vloer, maar dan stukken goedkoper en onderhoudsvriendelijker. Veel mensen vinden een houten vloer heel erg mooi, maar beseffen zich ook dat hout erg bewerkelijk is. De kleur kan na jaren vervagen, er komen gemakkelijk deukjes in. Bovendien kun je een houten vloer lang niet zo gemakkelijk dweilen, en kan de vloer uitzetten en krimpen naargelang de temperatuur.

Redenen genoeg om voor keramische tegels met een houtprint te kiezen dus. Deze zijn er in ontzettend veel varianten, en dus ook in een tint en met een dessin dat past bij jouw woonstijl. Je zult zeker geen spijt krijgen van tegels met een houtprint, want deze zien er in de meeste gevallen heel realistisch uit. Het enige nadeel is natuurlijk dat het wat kouder voelt aan de voeten, maar daar krijg je heel veel voordelen voor terug. Zo kun je bijvoorbeeld een heuse houtlook in de badkamer toevoegen. Dat oogt ontzettend knus, en is weer eens wat anders dan een standaard tegel op de vloer!

Het beste alternatief voor een betonvloer

Droom jij van een heuse betonvloer maar vind je het wat duur in de aanschaf? Heel begrijpelijk. Het is dan goed om te weten dat er tegels bestaan met een betonlook. Deze hebben net als de houtlook tegels een print bovenop het materiaal, die heel goed is gefixeerd. Alleen als je goed kijkt zie je dat het geen echte, betonnen exemplaren zijn. Dit is een tegel die goed past bij hele simplistische, minimalistische interieurs. Het betreft natuurlijk vrijwel altijd grijze exemplaren, en ze geven een super strakke basis. Mensen die van design houden of gewoon graag een hele neutrale vloer willen doen er goed aan te kiezen voor betonlook tegels. Daarmee creëren ze gemakkelijk die strakke basis, en dat terwijl ze vele malen goedkoper zijn dan een echte betonvloer. Tel uit je winst!

Lees tip:  CV lekkages

Tegels met een patroon erop

Hou je niet zo van een natuurlijke look maar heb je liever een vrolijk printje? Dat kan natuurlijk ook. De keuze in keramische tegels met een mooie print is namelijk reuze! Tegenwoordig zie je heel veel zogeheten Portugese tegels. Deze hebben vrolijke patronen en motieven, en heel veel kleur. Ze vrolijken elke ruimte op, en vallen echt op. Niks voor mensen die van neutraal en strak houden dus, maar wel voor gezellige familiehuizen vol kleur, waar geleefd mag worden. Wat voor tegel je uiteindelijk ook kiest, ga niet over één nacht ijs en leg de tegels die je mooi vindt naast de accessoires of kleuren die je voor je huis uitgezocht hebt. Zo zie je gemakkelijk of het mooi staat en of het kan dienen als nieuwe basis voor je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *