Je huis aankleden doe je met deze muurdecoratie tips!

Zit je er al een tijdje aan te denken om jouw woning een metamorfose te geven? Vind je het te kaal en wil je verandering zien, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Dan is dit best begrijpelijk. Muurdecoratie biedt namelijk een hoop mogelijkheden en er is dan ook keuze van hier tot de andere kant van de wereld. Dit kan uren kosten om uit te zoeken en aan de hand hiervan heb je mogelijk nog steeds geen keuze kunnen maken. Als je dit leest ben je gelukkig bij het juiste artikel aangekomen! In dit artikel gaan we het namelijk hebben over verschillende manieren hoe jij jouw woning kunt opfleuren door middel van muurdecoratie. We gaan het onder andere hebben over wat je eventueel zou kunnen doen, hoe je met de tijd mee blijft gaan en wat op dit moment populair is. Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan adviseren wij je om vooral verder te lezen en wie weet pas jij straks één van onze tips toe in jouw woning.

Muurdecoratie tips voor een leuke sfeer in huis!

Het is tijd om afstand te doen van die kale muren in huis. Tijd voor vernieuwing… maar hoe gaan we dat aanpakken? Wat wil je eigenlijk? Wat past goed bij de rest van het huis? Wat is je persoonlijke smaak? Dit zijn slechts drie vragen waar je goed over na kunt denken voor je begint met het kijken naar muurdecoratie. Mocht je antwoord kunnen geven, dan gaan we verder naar de door ons samengestelde lijst met populaire manieren om je muren in huis te decoreren en mooi aan te kleden.

Lees tip:  De werking van een waterontkalker

Diverse tips voor het opfleuren van je woning

Tip 1) Behang je de muur? Of ga je toch voor behang?

Voordat je aan de slag gaat met het uitzoeken van muurdecoratie is het belangrijk dat je een goede ondergrond hebt uitgekozen om de muurdecoratie op toe te passen. Hierbij kun je denken aan het meest gebruikelijke. Dat is vaak behang of verf voor op de muur. Tegenwoordig is er een zee aan keuze. Zo kun je de gekste kleuren en printjes nog niet bedenken en dan is de keuze nog moeilijk. Mocht je momenteel een witte muur hebben, dan is dit uiteraard niet echt aantrekkelijk in huis. Mocht je een strak interieur hebben en een moderne woning, dan kan het nog, maar zelfs dan heeft het decoratie nodig, maar daar komen we zo op terug. Als je hebt besloten of je de muur wilt schilderen of behangen, dan kun je verder naar het uitzoeken van geschikte decoraties die zullen dienen als muurdecoratie.

Tip 2) Teksten op de (witte) muur.

Een andere optie voor het decoreren van je muur is het schrijven van teksten op je muur. Je hebt waarschijnlijk wel vaker gezien dat mensen een woord, slogan, quote, zin of een bepaalde boodschap op de muur hebben staan. Dit kan in de hal, woonkamer, keuken of slaapkamer. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om stickers op de muur te plakken, letters op te hangen of de woorden stuk voor stuk te schrijven of verven op de wand als muurdecoratie. Dit zal de muur als snel opfleuren.

Lees tip:  Wanneer gebruik je de beste ontstopperComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.