Hoe je zo ontspannen mogelijk kunt badderen

Vaak als je een bad hebt, wordt er niet zoveel gebruik van gemaakt als zou moeten. Er moet daarom echt ultiem gebruik worden gemaakt van de badkuip om deze niet in al zijn pracht en praal te laten dood bloeien. Badderen moet ontspannend zijn, rustgevend. Dit is het voor heel veel mensen niet altijd. Dit kan door meerdere dingen komen. Wellicht vind je badkuip onaangenaam om in te liggen en zul je eens moeten overwegen om een nieuwe aan te schaffen. Toch kun je soms al met slechts kleine aanpassingen jouw badder ervaring naar een hoger niveau tillen. Door een auto of bus te huren in jouw regio, via bijvoorbeeld auto huren Den Haag, kun jij het hef in eigen hand nemen en je badkamer pimpen! Toch zijn er ook nog andere simpelere dingen die je kunt doen om je ervaring zo ontspannen mogelijk te maken. We geven hieronder een paar tips.

Een sfeer creëren

Voor de ultieme badder ervaring is de sfeer erg belangrijk. In bad liggen is niet simpelweg wat sop erin en liggen, het gaat om de gehele ervaring. De juiste sfeer kan voor ieder persoon verschillend zijn, maar er zijn altijd een paar hulpmiddelen die voor iedereen helpen. Muziek is misschien wel één van de belangrijkste. Je kan natuurlijk er voor kiezen om in stilte in bad te liggen, maar dat kan nogal snel vervelen. Een muziekje geheel naar jou smaak op de achtergrond kan zeer sfeer bepalend zijn. Daarnaast is het soort licht in de badkamer ook belangrijk. Het felle licht wat je normaal gesproken aan doet wanneer je in de ruimte komt, is voor een ontspannen badder momentje niet per se geschikt. Probeer de ruimte wat romantischer te maken door gedempte lichten en eventueel kaarslicht. De gecreëerde sfeer is dan echt te proeven!

Lees tip:  Wat zijn de meest geschikte vloeren voor in de badkamer?

Piekeren hoort er ook niet bij

Wanneer je zo lang stil ligt, kan je brein nog wel eens overuren gaan maken. Je begint over van alles na te denken en dat maakt het badder momentje juist niet ontspannend. Probeer daarom iets te doen terwijl je in bad ligt, wat je gedachtes even lekker mee kan nemen. Leg een paar tijdschriften naast het bad of neem een lekker boek mee. Hierdoor raak je even afgeleid van alle dagelijkste gebeurtenissen in je leven en kun je veel beter tot rust komen. 

De badkamer zelf is ook belangrijk

Het kan ook zo zijn dat je niet tevreden bent met je badkamer in zijn geheel of je vindt simpelweg de badkuip gewoon niet mooi. Dit is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor jou ultieme baddermoment. Om meer uit je badkamer te halen, zou je dan kunnen overwegen om een nieuw bad aan te schaffen die je wel aanstaat. Dit is natuurlijk wel meteen weer een hele uitgave, dus je zou ook kleine aanpassingen kunnen doen in je badkamer om het toch wat aangenamer te maken. Hiervoor kun je zelf eventueel een grotere auto of bus huren bij jou uit de regio, nieuwe spullen aanschaffen en badderen maar! Dit kan bijvoorbeeld via auto huren Rotterdam.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.