Bij dit bedrijf kan je terecht voor een FAKRO dakraam

Koop uw FAKRO dakraam voor de beste prijs bij Dakraampje.nl. FAKRO dakramen hebben regelmatig veel aanbiedingen en kortingen met de scherpste prijzen. Als u de laagste prijzen wil hebben en daarvan wil profiteren, kunt u snel de laagste prijzen via de mail: verkoop@dakraampje.nl opvragen. Er zijn grote assortimenten van FAKRO dakraam in de aanbieding die heel goedkoop kunnen zijn. Ook zijn er FAKRO dakramen in goedkopere uitvoeringen. De  FTS-V dakraam en de luxe onderhoudsvriendelijke PVC dakramen zijn er voorbeelden van. FAKRO dakraam heeft veel verschillende soorten dakramen, zoals het onderhoudsvrij dakraam, tuimel dakraam hout en het uitzet tuimel dakraam. Dakraampje.nl wil er samen met FAKRO voor zorgen dat elke klant tevreden is met zijn aankopen.  

Onderhoudsvrije FAKRO dakraam

Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, zijn de onderhoudsvrije dakramen van FAKRO heel erg geschikt. Zo hebben alle dakramen die onderhoudsvriendelijk zijn een V40P ventilatie rooster. Het dakraam FTU van FAKRO heeft 3 lagen polyurethaanlak en het PTP-V dakraam dat van kunststof is, is het meest onderhoudsvriendelijke dakraam van FAKRO. Het PTP-V/PI is ook van kunststof en heeft een uitstraling van grenenhout.

FAKRO tuimel dakraam hout

Het FAKRO dakraam van hout is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Het dakraam FAKRO FTS-V is van grenenhout en een keer afgelakt en heeft zo een kleinere capaciteit ventilatie dan type FTP-V. FAKRO FTP-V dakraam is 2 keer afgelakt en heeft een ventilatie rooster type V40P *  wat meer ventilatie is dan type FTS-V. De beide dakramen hebben HR ++ glas, en heeft FAKRO het standaard dakraam dat wit is afgelakt in 2 uitvoeringen, FTW-V en FTU-V.

Lees tip:  Een instapbad is dé oplossing voor senioren

FAKRO uitzet tuimel dakraam

Dit FAKRO dakraam is makkelijker te bedienen doordat het vastgezet kan worden aan de bovenkant. Dankzij dit unieke ontwerp van FAKRO kan het uitzet tuimel dakraam uitgezet en getuimeld worden. Ook dankzij het topsafe-systeem is er een verhoogd weerstand systeem tegen inbraak. Het topsafe-systeem is natuurlijk voorzien van het FSC keurmerk.

Kwaliteit en garantie op het FAKRO dakraam

Voor elke aankoop die u doet bij het kopen van de FAKRO dakramen, heeft u bij ons altijd recht op een garantie van 3 jaar lang. Door een goede service te bieden aan de klanten bij Dakraampje.nl, word er gehoopt dat de klanten tevreden hun aankopen kunnen doen. Dakraampje.nl bied de FAKRO dakramen aan voor een mooie scherpe prijs. Als klanten met vragen zitten en ze graag willen stellen staat Dakraampje.nl 24/7 voor iedereen klaar met vragen. Zo wil Dakraampje.nl zorgen voor een uitstekende service. Voor vragen die gesteld willen worden over de producten, kunt u altijd terecht op onze website om de vragen online te stellen tijdens het chatten met Dakraampje.nl. Met 9,2 als beoordeling zijn de klanten heel tevreden met de aankopen en de service die Dakraampje.nl bied. Zo kan er met trots gezegd worden dat de meeste klanten helemaal tevreden zijn. Al uw bestellingen kunnen thuis worden bezorgd, en als u dat niet wilt, kunt u het altijd nog zelf ophalen in Arnhem. Kijk snel op de site van Dakraampje.nl en wacht niet langer met u aankopen.


Bedrijfsinformatie


Dakraampje.nl op Twitter


Laatste nieuwe berichten
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.