Een dagje wellness in eigen huis creëren

Wil je heel graag een dagje wellness of een moment voor jezelf houden, maar is een wellness hotel in Nederland te duur? Lees dan snel verder, in dit artikel geven wij jou namelijk tips en tricks hoe je jouw badkamer om kan toveren in een ware spa en wellness plek.

Opruimen

Allereerst is het belangrijk dat de badkamer schoon en opgeruimd is. Zorg dat alle rommel uit je gezichtsveld is en zet bijvoorbeeld overbodige shampoo en douchegel flessen in de kast. Dit zorgt ervoor dat als je jouw momentje pakt dat je hoofd ook leeg is. Daarnaast is het slim om je badkamer ook schoon te maken, anders kan je je hieraan ergeren als je aan het ontspannen bent in je bad.

Geluid, licht en geur

Als tweede is het belangrijk dat je je kunt ontspannen in je badkamer, en dit kan je al snel creëren door geluid en het licht in de badkamer. Gebruik bijvoorbeeld heerlijke natuur, yoga of wellness muziek aan om zo tijdens je me time heerlijk zen te worden. Daarnaast is het belangrijk dat er niet te fel licht aan staat, maar juist door geen licht maar kaarsen aan te steken. Dit is een zacht licht en creëert een fijne sfeer. Een leuke toevoeging aan de kaarsen die licht geven zijn kaarsen die in je bad drijven, maar ook heerlijke geurkaarsen voor de geur of heerlijke geurstokjes of wierook. Ook geurballen, bloemblaadjes en fruit in je bad laat niet alleen je badkamer heerlijk ruiken maar ook jezelf.

Lees tip:  Wat zijn de gevolgen van doorslaand vocht? 

Last but not least, pak een zachte handdoek als je uit je bad stapt en een heerlijke satijnen nachtjapon om dan heerlijk op de bank te ploffen na je heerlijke spa moment.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.