badkamerverbouwing

De voordelen van een mobiele douchecabine bij een badkamerverbouwing

Ga jij binnenkort jouw badkamer verbouwen? Dit is een grote klus om uit te voeren, waarbij een goede planning van belang is. Bereid van tevoren voor wat voor spullen jij nodig hebt om de klus goed uit te voeren. Daarnaast is het belangrijk om voldoende mensen in te zetten die zullen helpen, denk hierbij aan familie en vrienden of aan de inzet van vakmensen. Bij de badkamerverbouwing zal verder veel grofvuil vrijkomen, waardoor jij tijdelijk niet gebruik zou kunnen maken van de badkamer. Een pragmatische oplossing hiervoor is kiezen voor een mobiele douchecabine. Bij de keuze voor een mobiele douchecabine geldt dat je kunt kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod.

De voordelen van een douchecabine

Natuurlijk wil jij je gedurende de verbouwing gewoon kunnen verzorgen, met name als je een aantal dagen bezig bent met klussen en de badkamer open ligt. In dat geval is een mobiel WC een goede optie, aangezien deze gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast liggen de kosten laag en is transport een gemakkelijke zaak. Het is een flexibele douchecabine, waardoor je toch thuis kunt douchen wanneer jij dat wenst te doen. De douchecabine kan tevens bij jouw thuis geleverd worden en vervolgens geïnstalleerd worden door een expert met veel ervaring.

Kosten van de douchecabine

De prijs die je moet betalen om gebruik te maken van de mobiele douchecabine hangt af van het aantal dagen waarin jij je cabine nodig hebt. Hoe meer dagen, hoe hoger de kosten zullen oplopen. De keuze voor een model speelt natuurlijk een grote rol, aangezien de kosten bij eenvoudige douchecabine een stuk lager liggen dan een luxe douchecabine. Meestal ligt het bedrag voor het huren van een cabine rond de honderden euro’s, maar dit is per bedrijf weer anders. Vergelijk daarom verschillende opties met elkaar.

Lees tip:  CV lekkages

Locatie van de douche

De mobiele douche is klein en gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt daarom kiezen om de mobiele douchecabine te plaatsen in de badkamer, een gebruikelijke plaats. Dit kan echter vervelend zijn op het moment dat de verbouwing plaatsvindt, waardoor de zolder tevens een goede optie. Zodra je klaar bent met de verbouwing kun je het bedrijf inschakelen en dan wordt de douchecabine weer opgehaald. Daarbij geldt het kosten kan besparen indien je kiest voor een bedrijf dat dicht bij jou in de buurt ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *