Nieuw jaar, nieuw bad!

Het is tijd, de hoogste tijd. Je badkamer is aan vernieuwing toe. Je badkuip begint al aardig te slijten en jij wil je badder momentje natuurlijk niet overslaan. Het nieuwe jaar is net begonnen dus dit is de meest ideale tijd om een nieuwe badkuip uit te zoeken. Je kan hierbij voor een tijdloze badkuip gaan die ieder jaar weer terugkeert of juist een echte populaire badkuip nemen die representatief is voor het jaar 2019. Aan jou de keuze! Hieronder in ieder geval enkele badkuipse schoonheden.

Hang bad
Vind jij het ook zo lekker om in de zomer in je hangmatje te liggen en lekker te ontspannen? Dat kan nu ook met je bad! Deze badkuipen hebben hetzelfde design als een hangmat en geeft jouw dezelfde ontspannen sfeer! Wanneer het zonnetje verdwijnt en de koude winterdagen om de hoek komen kijken, kun jij dus alsnog lekker in je ‘hangmat’ chillen en een tijdschriftje lezen op jouw gemak. Een aanhangwagen huren en de badkuip zelf vervoeren is hierbij niet een groot probleem. Deze badkuipen zijn over het algemeen niet heel zwaar. Je moet echter wel de juiste muur afmetingen hiervoor hebben, aangezien het bad geplaatst moet worden aan de muren.


Meubelstuk en bad in één
Een ander model is de multifunctionele badkuip. Deze badkuip beschikt naast een bad over voldoende oppervlak, waardoor het ook als meubelstuk kan dienen. Zo kun je er bijvoorbeeld leuke planten opzetten, wat je tijdens het badderen ook een extra ontspannen gevoel geeft. Daarnaast kun je natuurlijk ook leuke kussentjes op leggen, waardoor het ook als zithoekje kan dienen. Een win-win dus!

Een met de natuur
Een badkuip van natuursteen geeft je badkamer een zeer moderne, maar toch rustieke look. Dit soort badkuipen zie je de laatste tijd steeds vaker terugkomen en komen in verschillende vormen. Zo voelt elk badder moment als een echte spa-ervaring!

Zo snel mogelijk kunnen badderen
Dit zijn slechts enkele badkuipen die jouw badkamer een nieuw leven in kunnen blazen. Wanneer jij jouw droom bad hebt uitgekozen, komt er natuurlijk nog een heel geregel bij kijken. Zo moet je van te voren duidelijk hebben voor jezelf of de badkamer speciaalzaak de badkuip komt leveren. Mocht dit nou niet het geval zijn dan geen paniek! Je kan altijd nog als een echte doe-het-zelver een aanhanger huren en de badkuip met een paar goede handen zelf in de badkamer plaatsen. Het is dan wel verstandig om nog een loodgieter te bellen die de badkuip voor jou in een fluitje van een cent kan installeren, zodat je er gelijk optimaal gebruik van kunt maken.

Lees tip:  Wat zijn de douchecabine trends van 2021?Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.