Beton als interieur

Iedereen wilt een mooi huis van buiten, maar eigenlijk is de binnenkant het belangrijkst. Sterker nog het interieur is waar je immers de hele dag naar kijkt. Met Beton ciré geeft u uw woon- of werkinterieur een unieke en stijlvolle uitstraling. Beton-Aparte is gespecialiseerd in woonkamer, badkamer, keuken, trappen en meubelen. Daarnaast kunt u ook uw eigen persoonlijke sfeer aanbrengen door uw vloeren, wanden, wastafels, keukenbladen, openhaarden en nog meer te laten doen door Beton Aparte.

De betonkleur kan je prachtig gebruiken als basis in je huis. Het geeft een stoere uitstraling en is goed te combineren met oude, authentieke producten. Beton is wel vlekgevoelig. Als je dit wilt voorkomen, dan kan je het best gebruik maken van de zogenaamde betonstuc. Betonstuc is een zeer hoogwaardig en waterdicht cementproduct. Dat is dus niet stucwerk op basis van kalk of gips, het wordt dus niet gemengd met water, maar met een soort hars waardoor het product sterk, waterdicht en flexibel is. Dit is dan ook een stuk lichter dan gegoten beton.

De badkamer is eigenlijk de ideale plek voor beton. De badkamer moet knus, maar tegelijkertijd ook schoon zijn. Plus je badkamer is waterdicht en vochtbestendig. Beton ciré voldoet aan al deze voorwaarden.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de vloer op de juiste manier verzorgd zodat die lang mooi blijft. Het voordeel van beton is dat het absoluut onderhoudsvriendelijk is. Ik raad zeker aan om wijn en koffie direct van je vloer te verwijderen. Als je de vloer wilt dweilen kan je het best groene zeep met lauw water gebruiken. Daarbij is verwijderen van zwarte strepen noodzakelijk.

Lees tip:  Heeft u een lekkage in de badkamerComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.