Dit moet je regelen voor de geboorte! 

Wanneer je in verwachting bent van een kind (gefeliciteerd!) zijn er ontzettend veel dingen die je zult moeten gaan regelen. Wanneer het niet de eerste is ben je je waarschijnlijk al bewust van veel van deze zaken en heb je het meeste nog in huis, maar zeker als dit je eerste kind is kan het al snel een doolhof worden. Gelukkig valt het in de praktijk vaak erg mee en beginnen de zorgen pas écht na de geboorte, maar het kan toch voor veel stress zorgen. Waar koop je bijvoorbeeld nou mooie aankleedkussenhoezen? Lees hier een aantal tips! 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Het beste advies: maak het vooral jezelf niet al te moeilijk. Een kind krijgen komt namelijk al met genoeg zorgen, en de energie van kleine dingen kun je beter ergens anders op richten. Niet alles hoeft perfect op elkaar te zijn afgestemd, en je hoeft ook zeker niet alles van te voren al in huis te hebben. Gaandeweg leer je vanzelf wat je nodig hebt en wat niet, en wanneer je iets niet hebt kun je het altijd nog kopen! Het komt vanzelf allemaal wel goed. 

Doe zoveel mogelijk tegelijk

Daarop aansluitend is het een goed idee om te proberen zoveel mogelijk bij dezelfde winkel, zoals Koeka, te kopen. Hiermee bespaar je een hoop energie in talloze zoekopdrachten, en tegelijkertijd komt het dan ook allemaal tegelijk in huis. Zo voorkom je dat je uren kwijt bent aan het zoeken naar het perfecte hoeslaken: deze energie kun je stukken beter in andere zaken stoppen. Ook sluiten items van verschillende winkels meestal goed op elkaar aan, waardoor alles tezamen een mooi geheel vormt voor je nieuwe kindje. Veel succes met het ouderschap! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *