Kwalitatief goede toiletartikelen van Tork koopt u op www.disposablediscounter.nl

3 tips bij de inkoop van Facility Management-producten

Werkt u op een Facility Management-afdeling en dient u hygiene-producten in te kopen? In dit artikel geven we u drie tips waar u op kunt letten.

Tip 1. Goedkoop = duurkoop

Zoals met zoveel aankopen, loont het zich vaak niet om voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. En dit geldt ook voor hygiene-producten. Want herken je dat je wel eens een hele positieve indruk hebt gekregen van een horeca-gelegenheid na een toiletbezoek? Omdat de geur van de zeep zo prettig was of er een leuke ambiance was gecreëerd? Dit kunt u ook bereiken bij u op kantoor. Mensen zullen onder de indruk zijn van de kwaliteit van de producten die u inkoopt.

Een goede manier om te weten of u goede producten inkoopt is door naar het merk te kijken. Een van de grootste en kwalitatief beste merken die in kantooromgevingen wordt gebruikt is Tork. Als u de producten bekijkt, zult u merken dat dit een merk is dat u onbewust hebt leren kennen tijdens diverse toiletbezoeken.

Tip 2. Behaal efficiëntie-targets door groots in te kopen

Waar we bij tip 1 u hebben gewaarschuwd om niet te zuinig te zijn, is een beetje efficiëntie op zich natuurlijk nooit een slecht doel. Want u zult als Facility Management ook geen oneindig budget hebben waarschijnlijk.

Een effectieve manier om te voorkomen dat u onnodig geld uitgeeft aan hygiëne-producten is door deze op grote schaal in te kopen. Vroeger deed u dit door naar de (horeca)groothandel te gaan. Tegenwoordig is het nog makkelijker om te besparen. Er zijn webshops die een groot assortiment aan hygieneproducten aanbieden. Een van de grootste in deze categorie is disposablediscounter.nl.

Lees tip:  Je vloer zelf egaliseren, de voordelen

Tip 3. Zorg ervoor dat u op tijd inkoopt

Niets is zo vervelend als in een kantooromgeving zonder wc-papier komen te zitten. Of als u uw handen niet kunt wassen na een toiletbezoek. Dit maakt ook een erg slechte indruk op zakelijke gasten of sollicitanten die uw kantoor bezoeken. Zorg er daarom voor dat u op tijd nieuwe producten inkoopt. Er zal soms ook wat tijd overheen gaan voor de levering bezorgd wordt. Onze tip is daarom om periodiek de voorraad te checken en op tijd bij te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *