Huid veroudering tegen gaan zonder operatie 

Een Ultherapy behandeling is een nog tamelijk nieuwe methode om een strakkere huid te krijgen, deze is overgewaaid uit amerika. In de cosmetische kliniek kun je met Ultherapy de aanmaak van collageen laten stimuleren. Collageen is de stof die ervoor zorgt dat je huid nieuw en gezond is. 

Het stimuleren van de aanmaak van collageen wordt gedaan met behulp van ultrasound. De geluidsgolven zijn gericht en dringen door tot de huidlaag die je normaal alleen had kunnen bereiken met een operatie. De hoeveelheid geluidsgolven die nodig zijn, kunnen precies bepaalt worden, dit voorkomt het onnodig blootstellen van de huid hieraan. 

De resultaten van een Ultherapy behandeling 

De aanmaak van nieuw collageen kan dus gestimuleerd worden met behulp van ultherapy. Dit kan op verschillende plekken, bijvoorbeeld in de hals, onder de ogen of  op de billen. De behandeling heeft niet zoveel resultaat als een facelift, maar toch is er een lang blijvende, zichtbare verbetering van de huid. 

De voordelen die je hebt bij ultherapy ten opzichte van een facelift zijn, dat er niks invasiefs wordt gedaan, het gaat vaak maar om een enkele behandeling  en daarnaast is het erg veilig. Er heerst onder een grote groep mensen een afkeur voor operaties die er enkel om gaan het uiterlijk van de patiënt te verbeteren, Ultherapy sluit dan beter aan bij hun principes.

Hoe ziet een ultherapy ingreep eruit?

Op websites zoals yourface.nl is informatie te vinden over wat een klant kan verwachten van een behandeling met Ultherapy. Er hoeft niks voorbereid te worden, niet eten voor de behandeling is bijvoorbeeld niet nodig. Na de behandeling hoef je ook niks te doen en kan je gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden. Het is eigenlijk geluidsgolven uitzenden en dan wachten. Sommige mensen zien meteen resultaat aan hun huid na afloop en anderen zien dat gedurende een aantal maanden langzaam optreden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *