Wat is het leukste speelgoed voor in bad?

Veel kinderen vinden het heerlijk als ze in bad mogen. Het wordt extra leuk als ze ook nog eens badspeelgoed erbij hebben. Nu verschillen de smaken van kinderen heel erg want het ene kindje wil graag een badeendje en een ander wil een heel groot stuk bad speelgoed hebben.

Wat kan er met speelgoed voor in bad?

Wanneer een kindje in bad zit weet het zich heel erg goed te vermaken. Moet het dan haren wassen dan komen de tranen los en is het toch niet meer zo leuk in bad. Maar het is juist goed om ze dan een speeltje te geven in het bad zodat je als ouder het haar kan wassen. Hierdoor hebben ze een afleiding maar zijn de haren wel gewassen.

Er zijn zoveel bad speeltjes te verkrijgen dat er een heel breed assortiment is maar ook wat je daar dan mee kan doen. Er is altijd wel leuk bad speelgoed geschikt voor iedere leeftijd.

Enkele bad speelgoed tips!

We kennen allemaal de bad eendjes wel. De meeste baby’s vinden deze juist in het begin erg leuk om mee te mogen spelen in bad. Het wordt een vriendje waar ze uren plezier mee kunnen hebben. De bad eendjes zijn er ook in vele andere figuren zoals bijvoorbeeld een eenhoorn badeendje.

Maar ook een leuk badboekje met een thema zoals dieren is erg leuk om in bad te mogen lezen. Daarbij is het ook nog eens heel erg educatief. Zo leert het vaak wat voor dieren er zijn, het verschil tussen groot en klein of de kleuren. Soms zit er ook wel een rammelaartje in een van de bladzijden.

Lees tip:  Is de Petite Friture Vertigo lamp iets voor jou?

Heb je alweer een wat ouder kindje dat erg dol is om in bad te gaan dan zijn de bad krijtjes erg leuk. Ze kunnen hiermee kleuren op de tegels en zelfs op de ramen van de scheidingswand kunnen ze er mee kleuren. Met een natte doek zijn de krijtstrepen te verwijderen. Dit is zelfs nog mogelijk na een aantal dagen.

Wat denk je van badschuim vingerverf? Ook daar kan je Picasso zich uren mee vermaken in de douche. Speelt je kindje graag met verf dan is dit zeker een leuke optie. Heerlijk een leuke tekening maken en wanneer er water overheen gaat wordt het gewoon badschuim. Ook al maakt het kindje er een knoeiboel van is het eenvoudig te verwijderen door het af te spoelen.

Tip: Kloffiesenkoffies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *