Tweedehands bureaustoelen

Pijlman heeft een uitgebreid assortiment in tweedehands bureaustoelen. Bij zowel thuiswerkers, kantoorgebruik en particulier is het belangrijk om een goede bureaustoel te hebben. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar een tweedehands bureaustoel of een nieuwe bureaustoel.

De bureaustoelen worden in verschillende kleuren geleverd. In de online webshop kun je een breed assortiment aan materialen, kleuren, modellen, gebruikte en nieuwe bureaustoelen verwachten. Regelmatig wordt er grote partij tweedehands kantoormeubelen opgekocht. Daardoor is er altijd een groot aanbod in gebruikt meubilair. Er wordt voornamelijk gewerkt met A-merken zoals Ahrends en Comforto.

De beste tweedehands bureaustoel uitzoeken

De gemiddelde Nederlander koopt een nieuwe bureaustoel om de zeven jaar. Je moet ook letten op de slijtage van je huidige bureaustoel. Omdat de meeste mensen uren in een bureaustoel zitten is het van groot belang dat je een geschikte bureaustoel hebt.  Als je dit niet hebt, is er een grote kans dat je veel last kan krijgen van lichamelijke klachten. Pijlman raadt aan altijd een nieuwe tweedehands bureaustoel te kopen wanneer de stoel volledig afgeschreven is of als je last krijgt tijden het zitten. Je kunt kijken bij de ergonomische bureaustoelen voor de perfecte werkhouding, want het belangrijkste is dat je lekker zit!

Waarom zou je een nieuwe stoel kopen als je ook een hoogwaardige tweedehands bureaustoel kunt kopen. Alle tweedehands stoelen worden gecontroleerd en gerestaureerd. Zo weet je zeker dat je alsnog over de beste kwaliteit beschikt. De adviseurs van Pijlman helpen jou graag verder bij het kiezen van de perfecte stoel, zodat je geen last van lichamelijke klachten krijgt.

Lees tip:  Tegels met een print erop

Mocht je willen uit testen hoe de stoel zit, dan kan ervoor worden gezorgd dat je de des betreffende stoel kunt testen. Zo weet je zeker dat je een stoel uitzoekt die je ook lekker vindt zitten. Als het gaat om een grotere bestelling, waarbij je meerdere tweedehands bureaustoelen besteld. Is het mogelijk om een proefstoel mee te nemen. Neem vooral contact op met Pijlman voor meer vragen.


Pijlman-kantoormeubelen.nl

Bedrijfsinformatie

Contact

Pijlman Kantoormeubelen
Baileystraat 10
8013 RV Zwolle
038-4609187
info@pijlmanzwolle.nl

Openingstijden showroom/magazijn:

maandag t/m vrijdag    08:30 – 17:30 uur
zaterdag                       10:00 – 12:00 uur


Pijlman-kantoormeubelen.nl op Twitter


Laatste nieuwe berichten
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.