badkamer

Hoe laat je jouw badkamer er strak uitzien?

Als je een nieuwe badkamer aan het maken bent dan hoort daar natuurlijk ook een goede douche in. Wil je nu eindelijk wel eens van dat vervelende douchegordijn af waar altijd water langs loopt zodat de vloer nog nat wordt? Dan kies je het beste voor een douchewand die de douchecabine goed afsluit en je badkamer er ook nog eens netjes laat uitzien.

Laat een glazen douchewand op maat maken

Met een glazen douchewand ziet je badkamer er ook meteen strak en modern uit. Kies je voor een douchewand gemaakt door GLAZZ? Dan kun je deze op maat laten maken zodat deze altijd perfect aansluit en er geen water doorheen komt met als gevolg een natte badkamer. Als je een GLAZZ douchewand wilt aanschaffen, dan kun je via hun website het model uitkiezen dat je wilt hebben. Daarnaast geef je de maten en je voorkeuren door en wordt de douchedeur voor jou gemaakt.

Veiligheidsglas kan wel tegen een stootje

Alle douchedeuren van dit merk worden gemaakt van gehard veiligheidsglas, zijn veilig in het gebruik en kunnen tegen een stootje. Het gebruikte veiligheidsglas is vijf maal sterker dan gewoon glas. Maar goed ook natuurlijk want je wilt niet dat er iemand doorheen valt als je er per ongeluk tegenaan stoot of iets dergelijks. Bij GLAZZ kun je niet enkel een glazen douchewand op maat laten maken maar zelfs een complete douchecabine indien gewenst. Informeer altijd even naar alle mogelijkheden zodat je weet wat er kan. Lees hier meer over veiligheidsglas en bouwen

Lees tip:  Tegels met een print erop

Glas laat je badkamer er modern uitzien

Een glazen douchewand of zelfs een complete cabine geeft je badkamer een strak uiterlijk en laat deze er modern uitzien. De wand is altijd goed te combineren met de rest van de badkamer en zal zeker in het oog springen. Een glazen douchewand heeft bepaalde voordelen. Een daarvan is dat deze makkelijk en goed schoon te houden is. Even een doekje eroverheen en klaar. Zorg er wel voor dat je de wand goed met een stripper afdoet na het douchen of deze afdroogt, dan blijft deze het langste mooi.

Beslag in allerlei uitvoeringen mogelijk

Naast het feit dat de wand op maat wordt gemaakt, wordt deze op een stevige manier bevestigd met klemmen zodat de wand goed en recht komt te hangen en kan het beslag in verschillende kleuren worden geleverd zodat het perfect bij de rest van het interieur past. 

Op zoek naar een nieuwe badkamer of badkamerproducten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *