Grohe Eurostyle XL-Size Mengkraan Chroom

Grohe Eurostyle XL-Size Mengkraan Chroom

Als je op zoek bent naar de perfecte partner voor jouw vrijstaande wastafel dan is deze GROHE Eurostyle Solid ééngreeps wastafelmengkraan in XL de ideale kraan voor jou. De slanke soepele body heeft heldere lijnen en elegante afmetingen en is ontworpen dat het perfect past bij een moderne opzetwastafel. De bekende Duitse techniek van GROHE zorgt ervoor dat deze badkamerkraan met stevige metalen hendel een maximale levensduur heeft.

GROHE SilkMove®

Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik

GROHE StarLight®

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE EcoJoy®

EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu. Met GROHE EcoJoy® bespaar je tot wel 50% van het verbruik (indien 100% van de functionaliteit wordt benut).

€ 169.99

Naar de website

Post Author: