Douchecabine Quartz Douche Pearl Kwartrond Schuifdeur 80x80x203cm Helder/Melk Glas Chroom Profiel Mengkraan met Achterwand

De Douchecabine Quartz Douche Pearl bestaat uit zowel de zijwanden als de achterwanden. In iedere badkamer te plaatsen, dankzij de compacte afmetingen van 80x80cm met een kwartronde afwerking aan de voorzijde. De ideale keuze in een kleine(re) badkamer, waarin u toch comfortabel kunt douchen.
De complete douchecabine is voorzien van aluminium profielen en een verchroomd handvat. Die elementen dragen bij aan een luxe uitstraling en maken het tot een mooie verschijning in de badkamer. Bovendien is de cabine uitgevoerd met 6mm veiligheidsglas, waardoor het bovendien een veilige keuze is.
De Douchecabine Quartz Douche Pearl wordt geleverd inclusief de doucheset en inclusief de douchebak met flexibele afvoer. Dat maakt de installatie eenvoudig en zorgt ervoor dat u er daarna meteen gebruik van kunt maken. De uitklikbare wielen maken ook die installatie eenvoudig, net als het schoonmaken daarvan.

€ 499.00

Naar de website

Post Author: