Gietvloer in de badkamer

 

Op de vraag of een gietvloer geschikt is voor de badkamer kunnen we beantwoorden met een volmondig ja! Een gietvloer is juist uitermate geschikt voor de badkamer. Een gietvloer is naadloos en erg makkelijk schoon te maken en daarmee een erg hygiënische oplossing voor de badkamer. Uiteraard is hij waterdicht.

 

Droomt u van een inloop douche? Droom er dan gelijk een prachtige gietvloer bij. Deze kan perfect aangesloten worden op de drainage-goot en een speciale ondervloer kan voor voldoende afschot zorgen voor de inloopdouche. Een afwerking met een stroeve lak zorgt ervoor dat u niet uitglijdt tijdens uw welnessmoment.

 

Blijft het bij dromen? De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard is de grootte van uw badkamer een belangrijke factor. Maar ook de ondergrond, de opbouw van de gietlagen, het materiaal van de gietvloer bepaald voor een belangrijk onderdeel de prijs van een gietvloer.

 

Meestal worden in badkamers vloeren van Polyurethaan gegoten. Dit omdat dit een scheur vaste, flexibele vloer is, zodat u niet bang hoeft te zijn voor lekkage. Deze vloer is ook uitermate geschikt om vloerverwarming in aan te leggen. Geen koude blote voeten meer! Daarnaast voelen de vloeren op basis van Polyurethaan zachter aan, waardoor het extra comfortabel aanvoelt. Nog een bijkomend voordeel om een super strak design voor de badkamer te realiseren: Een Polyethuraan gietvloer is eveneens geschikt voor de wanden van bijvoorbeeld de badkamer. Dit kan allemaal naadloos aangesloten worden zodat u een badkamer heeft met een prachtig design en het meest praktisch in onderhoud. Ideaal voor kleine badkamers omdat de gietvloer maar een paar millimeter dik is.

 

U kunt de kleuren helemaal aanpassen op uw wensen. Ook meerdere kleuren zijn uiteraard mogelijk in de badkamer. Laat u goed adviseren door een gietvloer specialist. Er is zoveel mogelijk! Van een eenvoudige coating tot een Polyurethaan vloer voor intensief gebruik.